Human Nature

14. november 2018

Jeg har i samarbejde med Birgit Pedersen fra ARoS et sjovt lille projekt i støbeskeen. Ja faktisk er projektet egentlig færdigstøbt men visse af sangene er ikke helt færdigstøbt endnu. Det handler nemlig om en koncert der afholdes på ARoS søndag den 25. november kl 13. (Gratis adgang)
Koncerten bliver (apropos kunst) mangefarvet, både fordi der er op til 15 sangskrivere fra Århus Sangskriverværksted med, og fordi de hver spiller en sang der på den ene, anden eller tredje måde tager afsæt i et selvvalgt værk fra ARoS’ permanente udstilling Human Nature.
Human Nature byder på 200 års stof til eftertanke og refleksion over livet i en tematisk ophængning under overskrifter som Natur, Religion, Filosofi og Psykologi. Udstillingen spænder i “sagens natur” stilmæssigt vidt og det tror jeg også koncerten kommer til at gøre. Som sangskriver har man kunne bruge sit valgte værk som udgangspunkt for parafrasering, som afsæt videre eller som umiddelbar stemningsmæssig inspirationskilde. Eller som noget fjerde eller femte.
Som publikum vil man få det valgte værk projiceret op og vist mens sangen spilles og på den måde samles trådene fint, ikke mindst fordi koncerten finder sted på ARoS. :-)
Mit eget bidrag tager afsæt i en bestemt kvinde og et dyr der gjorde en forskel …
Tak til Birgit og ARoS, til de medvirkende sangskrivere fra ÅSV og til Claus Jensen for video

Tagged with: ,
Posted in blog, komposition, musik, refleksioner, sangskrivning