Biografi

Svend_SeegertPianist, guitarist, sangskriver og komponist. Har spillet musik hele livet. Offentligt udøvende siden 1989.

”Multikulturel” musikalsk fortid med bl.a. Kætter Kvartet, og som kapelmester i Århus studenterrevy og Århus-revyen.

Jeg fokuserer i disse år på at være singersong-writer, hovedsageligt på dansk. Jeg spiller som oftest mine egne ting solo, men har også været backet up af Vivi di Bap og Ida Gormsen, og ved et par lejligheder endog af et helt kor – Odder Voices under ledelse af Catarina Bosæus.
Jeg har haft et debut-album på bedding i snart en del år. Visse ting tager tid it seems. :-)

Jeg har også plejet den mere folkemusikalske side af mit repertoire med kætterkollega John Bæk, og violinist Pia Nygaard i trioen “Seegert, Bæk & Nygaard”.

Jeg har gennem flere år plejet min musikalske horisont ved også at spille sammen med flere yngre sangskrivere, heriblandt Kristian Mikkelsen, Viktoria Lundberg, Nina Tilby, Jenny Thiele og Maria Manuela. Med sidstnævnte har jeg dannet duoen “Manuela & Seegert – Blues & Ballads”.  Tilknyttet Århus Sangskriverværksted 2004 og frem, og sidder pt i bestyrelsen. Var i 2012 og 2013 en del af det EU-støttede Playing for Integration, indbefattende summits og koncerter forskellige steder i Europa. Vinder af flere songwriter fightnights, og rundevinder og finaledeltager i Akustikkens sangskriverkonkurrence tilbage i 2012-13.

Et udførligt musikalsk CV med diskografi kan ses HER.

Kreativt CV med særskilt fokus på grafik og formidling kan ses HER: