Same procedure as every year

31. December 2016

Og dog …

2016 – du var på mange måder en bitch. Et annus horribilis. En lang række af triste ting, dødsfald blandt ikoner, nogle uafvendelige, andre alt for tidlige, både her og hisset, og hvor det politiske cirkus vendte sig fra tvivlsomt til værre. Det sidste har jeg personligt forsøgt at leve med ved bl.a. at selvbestalte mig som kultur-kritiker, ”politisk kommentator” og smagsdommerisk skyskraberhader. Facebook kan bruges til mange ting…  Jeg har selvfølgelig også brugt det til den sædvanlige gang selvpromovering omkring mine musikalske udfoldelser og andet kreativt, hvilket jeg sikkert også (til almindelig advarsel) vil gøre næste år.

2016 var dog også året hvor Per Stig Møller skrev en virkelig velformuleret og selverkendende klumme om hvordan sammenhængskraften i et samfund mistes, når det er den økonomiske fællesnævner der styrer alt, lige fra børnehaver til offentlig transport og postvæsen og den offentlige velfærd bredt. Og det var året hvor man i Østrig IKKE valgte en højrenationalistisk regering. There is a crack in everything…

 

2016

2016, interaktioner kreativt og rekreativt

 

Personligt bød 2016 på berigende inspireret samspil og interaktion med mine mange musikalske venner, kilometerslugende cykelture ud i det blå, gadeløb og motorvejsindviende holdkørsel med de stolte stilister fra det gæve cykelhold Squadra Molteni, samt ikke mindst legende, lattermildt og seriøst samvær med mine nærmeste.

Godt, empatisk og lysbringende nytår til jer alle, og lad os for resten sende en hilsen til søens folk, hvis Margrethe skulle glemme dem.

Tagged with: , , , ,
Posted in blog