Her hvor det vender (den 21. december)

21. december 2021 (taget fra Facebook)

Det er den 21. december – solen har nået sin sydlige vendekreds. Og da mit snarligt udgivne album jo faktisk hedder “Her hvor det vender”, er jeg selvfølgelig nærmest nødt til at slå på tromme (jeg skal nok lade være) eller i hvert fald komme med en lille update om hvordan det går. Så here you are:
Det går godt!
Alt artwork til CD-cover mv. er nu sendt af sted sammen med masteren til musikken. Så det går faktisk fremad! I cirkler og yin yang inspirerede skruninger.
Anyway – artwork … Hvis nogen skulle forfalde til at tro at sådan noget kun handler kreativitet, sans for layout, inspiration og leg … så æhmmm – det gør det ikke. Det handler også om besværlige konverteringer fra RGB til CMYK, om skæremærker, og om at huske et 3 mm tykt “ingenmandsland” kaldet “bleed” så det ikke gør så meget hvis der skæres en anelse upræcist.
Men når alt det er sagt, så HAR der været plads til lidt leg bl.a. i bookletten der følger med CD’en. Og her har jeg ladet mig inspirere farvemæssigt af af en poster til en af mine yndlingsfilm Casablanca. ???? Og den røde kulør på plakaten kan man vel godt i solhvervets nærvær kalde for solrød. ????
Dagens pudsige fun fact: Solen er faktisk tættere på jorden her ved vores vintertid, end den er om sommeren! Vores sommer altså. Det er fordi jordens bane om solen er elliptisk! Jow jow … ????
Tagged with: , ,
Posted in blog, musik, refleksioner