Jack In The Jewel Box

20. april 2013

Chris Lykkegaard – hun hedder også Cohen Stuart somewhere inbetween – spurgte mig engang i tidernes morgen om jeg skrev musik, og ja det gjorde jeg, og hun skrev tekster, og det var ret fjong, for dengang skrev JEG endnu ikke tekster, og i hvert fald slet ikke sang-tekster.

Det kom der nogle virkelig fine sange ud af, og en af dem hedder Jack In The Jewelbox, og den var på repertoiret i den øhh skal vi frit sige legendariske trio Stuart, Seegert & Nilsson. (Robert Nilsson på bas)

Talentet og sangene til trods blev trioen dog aldrig legendarisk i ret manges bevidsthed, måske fordi ingen af os var de fødte bookere og det var derfor en både rigtig og fed fornemmelse at sige goddag til mine gamle co-writes for relativt nylig. Denne gang lidt kættersk med mig selv i front, men det føles alligevel som en tråd der bliver taget op.

Nedenstående er en demo, og videoen ligeledes. Still-billeder med tekst – så det er også et forsøg på at lave levende billeder uden at have dem til rådighed…

Musikken er indspillet hos Anders Borbye i 2012, og jeg siger tak til alle de uafvident medvirkende, (Bedstemor And, Sophia Loren m.fl.) såvel som de vidende.

Tagged with: , , , , , ,
Posted in blog, komposition, musik