Bare hun vil være min kæreste

27. Sept 2018

Live fra Råhuset 27. september 2015. På datoen 3 år siden i skrivende stund.

Special guest star: Finn Poulsen på kromatisk mundharmonika, som den lyder når den er bedst.

Vi havde aldrig spillet sammen før, havde ikke øvet og kendte ikke hinanden på forhånd. Finn kendte heller ingen af mine sange, men spurgte på basis af en lille guitar-jam inden koncerten om han måtte spille med (på mundharmonika) på et nummer undervejs i mit sæt. Jeg sagde ja, da jeg allerede havde registret en usædvanlig stor musikalitet og lydhørhed hos Finn og da det det kun blev bekræftet da han kom på scenen, spillede han med mig det meste af sættet. Senere samme aften lagde jeg lidt improviseret pianospil ind over et af hans numre, som jeg meget passende heller ikke kendte, så det var en aften præget af lydhørhed og store ører. :-)

Tagged with: ,
Posted in blog, improvisation, musik, sangskrivning