Bare hun vil være min kæreste

12. april

Det er præcis en måned siden at der var release på “Her hvor det vender”.  Der er masser af PR-arbejde der venter på at blive gjort, men visse ting er sket. Og så har jeg fået en sand mangfoldighed af positive reaktioner på albummet fra nær og fjern, som jeg er blevet meget glad for. Og at næsten alle albummets skæringer har været nævnt som favorit-numre bland de positive responser synes jeg både er fedt og sjovt.
Selv mere indadvendte numre “Lidt for meget” og ”Lidt fra oven” er blevet nævnt, den sidste endda som med-inspirator til et jobskifte.

Og så er der DR’s P5.  Jeg er kommet på deres playlister for få dage siden!  Tak af hjertet til playlisteudvalget! Albummet er i DR’s kartotek og P5 synes så godt om ”Bare hun vil være min kæreste” at den efterhånden er blevet spillet en god håndfuld gange på vidt forskellige tidspunkter af døgnet.

Det er aldeles fedt og forleden sagde Rikke Frahm så i sit program ”P5 Morgen” med smil i stemmen:

”Ny sang fra Svend Seegert og han er ikke kræsen. Har en bred smag i denne her ”Bare hun vil være min kæreste”.

Og hun har selvfølgelig ret på sangens egne præmisser. Jeg’et – fortælleren har, båret af stigende desperation, en vældig bred smag og er ikke kræsen. Så langt så godt.  Jeg kan jo krydse fingre for, at flere af sangene bliver luftet på DR5. Forude venter selvfølgelig et stormløb på MTV, CNN, playlisterne på Spotify mv, Radio Luxembourg og Radio Merkur …

Eller måske jeg bare skal starte her i Aarhus …

Bare hun vil være min kæreste

Hun ku’ være lys eller mørk eller begge dele
Hun ku’ være sådan een der går rundt og har det hele
Hun ku’ også bare være sig selv
Bare hun vil være min kæreste

Hun ku’ være føjelig og blid som en sommervind
Hun ku’ være ærbar og strid, eller hedde Madeleine
Hun ku’ også bare være lidt småtriviel
Bare hun vil være min kæreste

Jeg har gået alt for længe rundt
Næsten helt alene
Det kan til tider godt gøre lidt ondt
At savne en veninde

Hun ku’ være smækker og sød som en æbleskive
Hun ku’ være lækker og blød, eller bare fuld af liv
Hun ku’ os bare være en ældre model
Bare hun vil være min kæreste

Jeg har gået alt for længe rundt
Som den grimme ælling
Det kan til tider godt gøre lidt ondt
At være sendt til tælling

Hun ku’ ha øjne der lå som et tryllespejl
Et smil så smukt som en snekke for fulde sejl
Hun ku’ osse bare være lidt småkriminel
Bare hun vil være min kæreste

Jeg har gået alt for længe rundt
Uden helt at lære det
Det kan til tider godt gøre lidt ondt
I mit sarte hjerte

Hun ku’ være katolik og tro på Muhammed
Hun ku’ være ret antik, men rar at være sammen med
Hun ku’ være kronisk præmenstruel (…)
Bare hun vil være min kæreste

Jeg har gået alt for længe rundt
Uden helt at lære det
Det kan til tider godt gøre lidt ondt
I mit sarte hjerte

Hun ku’ såmænd os’ bare være helt almindelig
Så længe hun hovedsageligt var kvindelig
Hun ville alligevel være noget for sig selv
Bare ved at være min kæreste

Tagged with: , ,
Posted in blog, musik, refleksioner, sangskrivning